Particulier

open-haard-kast-crejosBent u op zoek naar een nieuwe keuken inclusief moderne apparatuur, aanrechtblad in graniet, kunststof, glas, composiet enzovoort. Dan is CreJos Keukens – Interieurs het juiste adres voor u. In onze showroom kunt u voorbeelden zien van keukens, de verschillende systemen proberen en de kwaliteit ondervinden.

CreJos gebruikt materialen die duurzaam, sterk en van goede kwaliteit zijn. Er wordt gewerkt met gemelamineerde platen, HPL-platen, blanke MDF (zelfs door ons te lakken of te schilderen) of massief hout (bijv. eiken-, beuken-, notenhout). RVS plinten, bladen of deuren behoren ook tot de mogelijkheden. Materialen zijn in mat, zijdeglans of hoogglans te verkrijgen. De gebruikte scharnieren (soft-close), ladegeleiders en inbouwsystemen (apothekerskast, magic corner, carrousel) zijn van hoge kwaliteit, waardoor uw keuken langer mee gaat en uiteindelijk minder kost. CreJos is erkend Atag, Pelgrim, Etna, Floww, Falcon en Aga dealer. Dit geeft de mogelijkheid tot scherpe prijzen, en het leveren van een groot assortiment van vrijwel alle moderne apparatuur. Er kan tot 8 jaar garantie worden gegeven op deze apparaten.

CreJos beschikt over een ruime werkplaats met professionele machines en grote voorraad. Wij leveren rechtstreeks vanuit onze werkplaats, en kunnen daarom snel leveren. Door eigen fabricage houden we de lijnen kort en de prijzen laag.

Zoals u kunt lezen is CreJos specialist in maatwerk keukenbouw. Tevens is hij initiatiefnemer van het zeer populaire “Landelijke keukens op maat” concept.