Dealers

Floww – Watersystemen

Floww_logoItho Daalderop heeft een schat aan ervaring op het gebied van de ontwikkeling van innovatieve kwaliteitsproducten die (meer) comfort brengen in jouw huis. Voor floww geldt hetzelfde en dat laat het bedrijf zien met uitvindingen als de 3-in-1 kokendwaterkraan, de elektronische kraan (4-in-1) en de plintboiler.

ATAG Nederland
logo-atag

Wat begon in een Achterhoeks schuurtje is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende producenten van inbouwapparatuur. ATAG bestaat inmiddels meer dan zestig jaar en heeft altijd ‘dicht bij het vuur gezeten’. Eerst met een tweevlams komfoortje, nu zetten zeĀ de toon met een superieure wokbrander.

 

PelgrimĀ Nederland
pelgrim logo

Pelgrim is een 95-jarig, puur Nederlands keukenapparatuur merk en staat bekend om goede kwaliteit, eigentijdse vormgeving, garantie en service.

 

Falcon – Fornuizen

falcon logoFalcon is onderdeel van de AGA Group en vervaardigd al sinds 1830 vrijstaande fornuizen. Het merk Falcon staat bekend om zijn veelzijdige assortiment.

 

Aga – Fornuizen

AGA_fornuisHet AGA fornuis is 80-jaar geleden ontworpen en is nog steeds het meest geliefde fornuis aller tijden. Elke AGA wordt met liefde in Engeland gemaakt.