Badmeubels

Badmeubels staan in vochtige ruimtes, waardoor het gebruik van vochtwerend materiaal uiterst belangrijk is. Daarom gebruikt CreJos uitsluitend plaatmateriaal dat speciaal gefabriceerd is voor vochtige ruimtes. Dit materiaal is in alle kleuren en structuren te verkrijgen, zowel in uni-kleuren als bijvoorbeeld houtdecoren. De gebruikte scharnieren (soft-close), ladegeleiders en inbouwsystemen (apothekerskast, carrousel) zijn van hoge kwaliteit, waardoor uw meubel langer meegaat en uiteindelijk minder kost.

Badkamermeubels kunnen wij in elk model en formaat realiseren. Om de lade- of kastruimte optimaal te benutten, maken wij deze precies op maat om de afvoer of leidingen heen. Wij leveren ook spiegels en/of verlichting. Een strakke, moderne of gegraveerde spiegel, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Tegenwoordig is de wasbak in de badkamer een eyecatcher aan het worden. Ook deze trend gaat aan CreJos niet voorbij. Wij leveren granieten- en Belgisch en Chinese hardstenen wasbakken, precies op maat gemaakt! Porseleinen bakken zijn uiteraard ook te leveren. Porselein gecombineerd met graniet bijvoorbeeld geeft een prachtige en unieke uitstraling aan uw badkamer.