Badmeubels

In onze portfolio vindt u diverse foto’s van badmeubels door ons gemaakt. Badkamermeubels kunnen wij in elk model en formaat realiseren. Om de lade- of kastruimte optimaal te benutten maken wij deze precies op maat ├│m de afvoer of leidingen heen. Wij leveren ook spiegels en/of verlichting. Een strakke spiegel of spiegel met ge├»ntegreerde verlichting behoren tot de mogelijkheden.

Badmeubels staan in vochtige ruimtes, waardoor het gebruik van vochtwerend materiaal uiterst belangrijk is. Daarom gebruikt CreJos uitsluitend plaatmateriaal dat speciaal gefabriceerd is voor vochtige ruimtes. Dit materiaal is in alle kleuren en structuren te verkrijgen, zowel in uni-kleuren als bijvoorbeeld houtdecoren. De gebruikte scharnieren (soft-close), ladegeleiders en inbouwsystemen (bijv. apothekerskast) zijn van hoge kwaliteit waardoor uw meubel langer meegaat en uiteindelijk minder kost.

Tegenwoordig is de wasbak of waskom in de badkamer ook een eyecatcher. Wij leveren granieten- en Belgisch en Chinese hardstenen wasbakken op maat gemaakt! Porseleinen bakken zijn uiteraard ook te leveren. Porselein gecombineerd met graniet bijvoorbeeld geeft een unieke uitstraling aan uw badkamer.

Rustiek houten badmeubel met 2 grote korflades