Over ons

 

Bent u op zoek naar een bepaalde keuken, een meubel of interieur voor uw huis, winkel of kantoor, dat in verband met maatvoering of persoonlijke wensen niet te koop is? Dan bent u bij CreJos Keukens-Interieurs B.V. aan het juiste adres. Door de lijnen kort te houden – klant – showroom – werkplaats – kunnen wij extra kosten besparen.

Heeft u al gehoord van onze unieke preview?
Vóór plaatsing van de keuken of het interieur bij u thuis, wordt deze vooraf volledig opgesteld in ons bedrijf, zodat u alvast kunt ervaren hoe uw droominterieur in werkelijkheid wordt.
Wij zijn trots op onze werkplaats! U bent altijd welkom om de voortgang van uw keuken of interieur te komen bekijken. Indien gewenst kunnen we tussentijds foto’s sturen.

CreJos Maatinterieurs is in 2008 gestart en ondertussen uitgegroeid tot een succesvolle onderneming. We hebben ons steeds meer gespecialiseerd in keukens en daarom onze naam veranderd in CreJos Keukens–Interieurs. Omdat wij keukens als meubelstuk en een verlengde van uw woonkamer zien, zijn al onze medewerkers gediplomeerde meubelmakers. Tevens zijn wij een erkend leerbedrijf en leiden we vakmensen op. Uw keuken is geen standaard fabriekskeuken maar uniek in zijn soort en hoog kwalitatief en functioneel. Uw keuken wordt met de hand, plank voor plank in onze eigen werkplaats gemaakt. Alle soorten werkbladen behoren tot de mogelijkheden. Denk hierbij aan graniet, marmer, keramiek, Belgisch hardsteen, RVS, kunststof et cetera. Tevens leveren wij vrijwel alle merken moderne keukenapparatuur.

 

 

 

 

 

In onze showroom kunt u geheel vrijblijvend informeren naar de diverse mogelijkheden op interieurgebied. De showroom is geopend op afspraak. Vervolgens kunnen we op basis van uw gegevens een offerte maken. Na opdracht komen wij bij u thuis inmeten en materialen en kleur bepalen, en maken we een 3D-tekening om zo een goed beeld van het eindresultaat te kunnen vormen. Om de kwaliteit te waarborgen gebeurt de montage door onze eigen medewerkers. Klanttevredenheid staat bij ons op één!