Zakelijk

Voor de zakelijke markt kunnen wij een volledig interieur maken. Denk daarbij aan kantoormeubelen, vergadertafels, kasten, salon-interieurs of een mooie ontvangstbalie; dit is tenslotte de eerste indruk die uw cliënten en overige gasten krijgen van uw bedrijf!

Heeft u de informatie waarnaar u op zoek bent niet gevonden, dan vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen.

Kantoormeubelen op maat
Het kantoor is een plek waar werknemers behoorlijk wat uren in de week doorbrengen. Vandaar dat het naast een praktisch doel ook sfeervol en rustgevend moet zijn. Een kast op maat, een bureau dat precies bij het interieur van uw kantoor past of misschien een design wachtkamer met een interieur op maat door CreJos Keukens – Interieurs, alles is mogelijk!

Geen enkel kantoor is compleet zonder een kast op maat. De moderne werkplek is vaak voorzien van een strak maatinterieur. Daarbij kunt u denken aan wandkasten met moderne schuifdeur systemen of een open wandkast met overzichtelijke opbergvakken voor bijvoorbeeld de administratie. Ook bij een kantoor dat niet standaard is, creëren wij mogelijkheden waardoor u toch een kast op maat kunt verwezenlijken in uw kantoor.

Het bureau is de basis
Brengt u veel tijd door achter uw bureau, dan is het belangrijk dat dit bureau van hoge kwaliteit is. Wanneer het design bureau ook nog in het oog springt, is dit extra meegenomen. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden en zorgen ervoor dat al uw wensen, over maatwerk in vervulling treden. Met een uitgebreid aanbod van beschikbare materialen en afwerkingen maken wij het mogelijk unieke maatwerk bureaus te fabriceren.

Laat uw klanten wachten in luxe
Ook wanneer uw bedrijf voorzien is, of voorzien moet worden van een wachtkamer is het mogelijk om deze onder handen te laten nemen door CreJos Keukens – Interieurs. Door een wachtkamer op maat, voorzien van eventueel maatwerk kantoormeubelen zorgt u ervoor dat klanten zich op hun gemak voelen.

Bent u op zoek naar een nieuw winkelinterieur?
Wilt u uw winkel een andere uitstraling geven, een renovatie in de vorm van een nieuw winkelinterieur? Dan bent u bij CreJos aan het juiste adres. Wij denken met u mee, voorzien u van advies, maken samen met u een tekening/ontwerp, maken uw winkelinterieur op maat en plaatsen doen wij ook! Kortom, CreJos is uw A tot Z partner bij renovatie en nieuwe uitdagende plannen!

Bij een winkelinrichting is het belangrijk dat klanten zich thuis voelen. Winkelmeubilair en winkelinterieur worden daarom vaak gezien als één van de belangrijkste factoren in een winkel. Een design balie, moderne toonbank, kledingkasten en rekken behoren tot de belangrijkste inrichting van uw winkel. Omdat wij van CreJos dit als geen ander weten zijn wij uw partner bij het ontwerpen, produceren en plaatsen van exclusieve en op maat gemaakte displays, schappen, kasten, balies etc.

Winkelinterieurbouw
CreJos is werkzaam in alle winkelbranches en heeft behoorlijk wat ervaring met winkelinterieurbouw en bijbehorend ontwerp. CreJos is reeds een vertrouwde partner van diverse grote kapsalons in Limburg, schoonheidssalons, kledingwinkels, meubelzaken en grote showrooms in de omgeving van Weert, Roermond en Sittard.

Balie en toonbank op maat
Een balie en toonbank worden vaak gezien als het visitekaartje van een winkel. Een professionele en moderne uitstraling van uw balies zijn dan ook essentieel in een trendy en modieuze winkelinrichting. Doordat CreJos in het bezit is van een grote werkplaats, geavanceerde machines en werkmaterialen, zijn zij in staat om uw wensen en behoeften ten aanzien van balies en toonbanken te realiseren, en dat allemaal in de vorm van professioneel maatwerk.

Saloninterieurs
CreJos zorgt er voor dat uw salon een unieke uitstraling krijgt door het fabriceren van een saloninterieur op maat. Daarbij bespreken wij samen met u de mogelijkheden, op basis van uw wensen en behoeften. Daarnaast voorzien wij u van advies en zorgen we samen voor een prachtig interieur op maat. Door de korte lijnen, vanaf het eerste gesprek tot aan de after sales en service, blijft de prijs laag.

Bent u op zoek naar een op maat gemaakt winkelinterieur dan vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen. Wij brengen u graag op de hoogte van onze mogelijkheden en laten uw winkel er uitzien als nooit tevoren!