Landelijke Keuken uniek initiatief

landelijke-keukens-crejos01

CreJos Keukens – Interieurs heeft zich sinds 2010 steeds meer gespecialiseerd in landelijke keukens. Hier is het initiatief ‘Landelijkekeukensopmaat’ uit voortgekomen; het ontwerp van een unieke handgemaakte landelijke leefkeuken die voldoet aan alle moderne wensen.

 

Wij stellen u met gepaste trots de enige echte Landelijke Keuken voor van Landelijkekeukensopmaat; Deze keuken biedt de authentieke en doorleefde uitstraling die u in een landelijke leefkeuken zoekt, met alle moderne apparatuur en keuken toepassingen. Zo kunt u bij deze houten keuken bijvoorbeeld kiezen voor massieve of verzonken wasbakken, de mooiste kranen, moderne scharnieren, en zijn alle lades uitgerust met de meest moderne sluitsystemen.

Wasbak Belgiche hardsteen

Bij de ambachtelijke landelijke leefkeuken is tot in de kleinste details gelet op de uitstraling van de keuken. Zo is het hout van de keuken bewerkt zodat het er zeer natuurlijk uitziet, maar wel bestand is tegen vocht en vuil. De hardsteen die gebruikt is ziet er verouderd uit, maar is kras- en vuilbestendig. Zelfs de deurknopjes zijn handgemaakt en in een roestkleur geverfd, om de gewenste uitstraling te krijgen. Dit alles met in het achterhoofd modern gebruiksgemak en veiligheid. We hebben voor robuuste materialen gekozen die via moderne behandelingsmethoden zijn bewerkt, zodat u niet te maken heeft met praktische problemen die deze materialen traditioneel met zich meebrachten. De robuuste hardsteen heeft een verouderde bovenzijde, en de handgekapte voorzijde is door een speciale behandeling uiterst gebruiksvriendelijk. Dit resulteert in de unieke uitstraling van blauw hardsteen, zonder de traditionele praktische nadelen te ervaren. Zo is dit bij alle onderdelen in de landelijke keuken. Daarom biedt deze unieke landelijke keuken u de perfecte combinatie tussen een ambachtelijke uitstraling en modern gebruiksgemak.

Uw eigen Landelijke Keuken
Landelijke keukens zijn er in vele stijlen zoals nostalgisch, modern, landelijk klassiek, of een mix daartussen. Aan deze unieke landelijke keuken is duidelijk te zien dat deze door een vakman is vervaardigd. Wanneer u voor een houten keuken kiest, zijn er vele soorten hout en afwerkingen waaruit u kunt kiezen. De combinatie tussen de soort hout en de afwerking zoals de keuze voor de greepjes is bepalend voor de sfeer die een houten keuken oproept. Wat te alle tijden centraal staat, is dat een houten keuken duurzaam moet zijn en tegen een stootje moet kunnen. Om u het meeste comfort te bieden zonder hiervoor op uitstraling in te leveren is het keukenapparatuur onzichtbaar weggewerkt achter de eiken fronten. Hoewel deze keuken er dus zeer stoer en landelijk uitziet levert u niets in op hedendaags comfort.

Bij ‘Landelijkekeukensopmaat’ zijn we gespecialiseerd in het vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige, handgemaakte houten keukens. Neemt u een kijkje in onze portfolio voor een impressie van onze reeds afgeronde projecten.

Overige Landelijke Interieursopen-haard-kast-crejos
Naast landelijke keukens maken wij ook complete landelijke interieurs op maat. Denkt u hierbij aan kasten, kastenwanden, inloopkasten, boekenkasten, tv-meubels, dressoirs, badkamermeubelen, tafels en salontafels. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.