Keukenrenovatie

Is uw keuken aan vervanging toe? Bent u op uw eigen vertrouwde keukeninrichting uitgekeken? Een mogelijke oplossing is: keukenrenovatie, een andere kijk op een bestaande keuken.

Indien u een beperkt budget hebt en liever niet een complete keuken wilt kopen, kunt u denken aan een keukenrenovatie. Mogelijk functioneert alle inbouwapparatuur in uw keuken nog prima, en wilt u de keuken alleen een andere aanblik geven omdat u op uw huidige keuken bent uitgekeken. Waarom dan veel geld uitgeven voor een nieuwe keuken?

Wij renoveren uw complete keuken met bijvoorbeeld: nieuwe keukendeurtjes naar keuze, een nieuw werkblad, nieuwe deurscharnieren, keukenlades met soft-closing ladegelijders en alle keukenonderdelen en –apparatuur voor minder dan de helft van het bedrag dat u kwijt zou zijn aan een nieuwe keuken! Wij leveren apparatuur van o.a. Atag, Pelgrim en Etna.

U kunt ook besluiten om uw keukendeurtjes niet te vervangen, maar ze een andere kleur te geven. Dit kan door ze te laten spuiten, waardoor er een heel andere sfeer gecreëerd wordt.

Wij werken geheel op maat, en uw keuken wordt volledig aangepast naar uw persoonlijke wensen en keuken ideeën. CreJos Keukens – Interieurs kan alle keukens aanpassen, ongeacht het merk en maatvoeringen van keukenkast en keukendeurtjes.